Ротару :В 70 лет выгляжу на 45 благодаря простой методике...
Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...
Алкоголику вместо кодирования подсыпьте незаметно 3-4 капли обычной…
Соломія Вітвіцька: живіт втягнувся за добу, вийшло 22 кг жиру! Їла це ...
Заросли папиллом на шее и в подмышках - признак наличия у вас...

ТТГ норма 25 тижні вагітності

Який рівень ТТГ в 1,2,3 триместрі вагітності?

Добридень! Вагітності -6,5 тижнів. Вага -59 кг, зріст -170 см.
До цього кілька років тому ставили гіпотеріоз і АІТ, але всі показники ТТГ і Ст4 потім прийшли в норму (ТТГ більше 4 не піднімалося, останній раз здавала в грудні 2015 року - ТТГ, Ст4 в нормі ). Останнє узі в грудні 2015 року: права частка - ширина 16 мм, довжина -47 мм, товщина 17 мм, обсяг 6,7 куб. см, ліва частка - ширина 16 мм, довжина 53 мм, товщина 14 мм, обсяг 6,7 куб. см. Загальний обсяг щитовидної залози 12,9 куб. см, перешийок -2,5 мм, осередкові освіти в перешийку не виявлені. Права частка: контур нерівний чіткий, ехогенність знижена, ехоструктури дифузно неоднорідна, з дрібними гіпоехогенними ділянками, лімфатичні вузли дистальніше нижнього полюса паратрахеальние до 11 на 4 мм, осередкові освіти не виявлено. Ліва частка: контур нерівний чіткий, ехогенність знижена, ехоструктури дифузно неоднорідна, з дрібними гіпоех. ділянками, лімфатичні вузли паратрахеальние, близько 6, до 1 см гіпоехогенние, осередкові освіти не виявлено, кровотік в режимі КДК посилений значно. Висновок: УЗ-картина дифузного аутоімунного захворювання.
Здала за новою, дізнавшись, що вагітна. Вийшли жахливі показники - ТТГ -19,616 мМО / мл, Ст4 -10,27 пмоль / л. Мене тут же відправили до ендокірінологу, призначив еутірокс 50 мкг перші п'ять днів, потім 75 мкг.
Лікар сказав, що якщо відразу багато призначить, то можуть бути проблеми з серцем. Здала повторно вчора, думала, може помилка. Але, на жаль, немає: ТТГ -19,62 мкМЕ / мл, Т4 вільний -0,94 нг / дл, Т4 вільний в перерахунку на пмоль / л -12,11 пмоль / л. Антитіла до тиреопероксидази (анти-ТПО) -682 ME / мл.
У мене питання - як це відіб'ється на вагітності? Як вплине на плід? Прочитала дуже багато жахів. Один лікар сказала, що загрожує відхиленнями, інший - що поки дитина на такому ранньому терміні був в плодовому яйці і на нього не встигли подіяти мій надлишок ТТГ, а що зараз все компенсіурем Еутіроксом і все буде добре. Кому вірити? І як бути?
Була на узі, плодове яйце визначили, сказали бачать серцебиття.
Сходила ще до одного ендокринолога дозу підняли до 100 мкг. Ще приймаю вітаміни для вагітних Фемібіон 1, де йоду 150 мкг.
Підкажіть, будь ласка, що зараз робити, збільшувати дозування? Вже немає шансів врятувати ситуацію?

Поки у вас є ще час. Збільшуйте дозу відразу, не потрібно поступово. Ви ж молода і серце напевно у вас здорове. Беріть з розрахунку 3,2 мкг на кг. Зазвичай ми призначаємо відразу по 125-150 мкг, щоб різко підвищити концентрацію. А там вже розбираємося переборщили або нормально. Тому що легкий передоз не впливає на плід взагалі. Всього доброго

На 25 тижні вагітності лікар-ендокринолог призначив здати гормони і глюкозо толерантний тест. Аргумент: зайва вага

Добрий день. На 25 тижні вагітності лікар-ендокринолог призначив здати гормони і глюкозо толерантний тест. Агрумент: ізілішній вага. Зростання 160 см, вага на 25 тижнів вагітності 84 кг. Тест на глюкозу в нормі: 4,4 - 4,6 - 4,3. Гормони: FT4 - 6, ТТГ - норма (не пам'ятаю точні показники, гінеколог сказав, що в нормі). Лікар-ендкорінолог у відпустці. Що може означати низький показник FT4? наскільки серйозно це може вплинути на розвиток плода?

ТТГ норма це скільки? 0,4 або 4,5? Це важливо, особливо для вагітних. Дайте всі цифри точно і з нормами в дужках! Глюкозо-толерантний тест в нормі. Скільки набрали за вагітність? Які симптоми турбують Вас? Чекаю відповіді.

Groman

Ср, 14 Авг 2013 8:46:47

ТТГ норма це скільки? 0,4 або 4,5? Це важливо, особливо для вагітних. Дайте всі цифри точно і з нормами в дужках! Глюкозо-толерантний тест в нормі. Скільки набрали за вагітність? Які симптоми турбують Вас? Чекаю відповіді.

Лікар-ендокринолог вищої категорії в Гомелі. Доцент кафедри внутрішніх хвороб №2 з курсом ендокринології Гомельського державного медичного університету. Лауреат 1-го ступеня в номінації «Лікар-терапевт» конкурсу «Лікар року Республіки Білорусь - 2009».

Віола

Пт, 16 Авг 2013 16:12:12

Привіт
ось переписала так, як записано в аналізі:
FT4 - 6 ммоль / л (12-24)
TSH - 2 мМО / л (0,3-5,5)
Вага: на облік в 12 тижнів ставала 86 кг, зараз, в 29 тижнів - 85 кг.
Турбує прискорене серцебиття, більше нічого. При вимірі тиску пульс коливається від 80 до 95, поодинокі випадки до 110

Groman

Нд, 18 Авг 2013 18:39:55

У Вашому випадку я б негайно перездав кров на гормони в лабораторії, яка заслуговує довіру. Необхідно здати ТТГ, св Т4 і св Т3.І після цього необхідно прийняти рішення.

Лікар-ендокринолог вищої категорії в Гомелі. Доцент кафедри внутрішніх хвороб №2 з курсом ендокринології Гомельського державного медичного університету. Лауреат 1-го ступеня в номінації «Лікар-терапевт» конкурсу «Лікар року Республіки Білорусь - 2009».

ТТГ ВИСОКИЙ

Вітаю!
Мені 32 роки, вага 60 кг.

У мене на початку вагітності ТТГ був 5,34, Тсв4-в нормі, на 6 акушерської тижня 6 днів приймала еутірокс. від нього стало погано, перевірила ТТГ впав до 1! за 6 днів так швидко знизився! кинула приймати. Включила в раціон йодосодерж. продукти. І по сьогоднішній день - 21 акушерська тиждень, тримається в нормі. Те значить все в порядку, не потрібно приймати тироксин. Або моя щитовидка забирає у крихти гормони?

Перед вагітністю ТТГ-4,9 (норма до 4), Тсв4 не здавала

3 акушерська тиждень вагітності ТТГ-4,22 (норма до 4), Тсв4 не здавала

5 акушерська тиждень вагітності ТТГ - 5,34 (норма до 4), Тсв4 - в нормі

7 акушерська тиждень вагітності ТТГ-1 (норма до 4), Тсв4 в нормі, ТТГ знизився на тлі прийому 6дней Еутироксу. потім скасування.

8 акушерська тиждень вагітності ТТГ-2,1 Тсв4-18 (9-26 для першого семестру) в нормі

9 акушерська тиждень вагітності ТТГ-1,52 Тсв4-14 в нормі

11 акушерська тиждень вагітності ТТГ-1,23 Тсв4-14,95 в нормі

17 акушерська тиждень вагітності ТТГ-1,25 Тсв4-11,20 в нормі

21 акушерська тиждень вагітності ТТГ - 1,65 (0,34-4,94) Тсв4-1,06 (0,70-1,48) в нормі.

Як така картина може відіб'ється на дитині? у нього буде гіпотиреоз? слабоумство? дуже переживаю, і зараз не знаю, що робити, а раптом моя щитовидка забирає гормон малюка, тому і в нормі тримається, а у малюка розвинеться гіпотиреоз? Будь ласка, проконсультуйтеся.

АТПО - 696 (до 30 норма) - що означає така висока цифра антитіл? крім того, що це аутоімунний тиреодит.
АТТГ - в нормі.
І ще таке питання, коли я в минулому році брала йодомарін. у мене на його тлі ТТГ впав до 0,07. Не підходить мені. На оліго - йод та ж реакція.
А на органічний йод нормальна реакція, маю на увазі ламінарію. Яка кількість необхідно сушеної аптечної ламінарії споживати на добу,
щоб заповнити потребу щитовидки в йоді і тим самим замінити йодомарін?

Але Ви - неавторизований користувач.

Якщо Ви реєструвалися раніше, то залогініться (форма логіна в правій верхній частині сайту). Якщо ви тут вперше, то зареєструйтеся.

Якщо Ви зареєструєтесь, то зможете в подальшому відслідковувати відповіді на свої повідомлення, продовжувати діалог в цікавих темах з іншими користувачами і консультантами. Крім цього, реєстрація дозволить Вам вести приватну переписку з консультантами та іншими користувачами сайту.

Напишіть Вашу думку про питання, відповідях і інших думках:

Ротару :В 70 лет выгляжу на 45 благодаря простой методике...
Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...
Алкоголику вместо кодирования подсыпьте незаметно 3-4 капли обычной…
Соломія Вітвіцька: живіт втягнувся за добу, вийшло 22 кг жиру! Їла це ...
Заросли папиллом на шее и в подмышках - признак наличия у вас...