Ротару :В 70 лет выгляжу на 45 благодаря простой методике...
Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...
Алкоголику вместо кодирования подсыпьте незаметно 3-4 капли обычной…
Соломія Вітвіцька: живіт втягнувся за добу, вийшло 22 кг жиру! Їла це ...
Заросли папиллом на шее и в подмышках - признак наличия у вас...

Деформований плодове яйце на 6 тижні

Здорова вагітність - здорове потомство

Завмерла або нормальна вагітність?

Добрий день Олена, дуже потрібна ваша допомога

У мене таке питання: плодове яйце 24 * 12мм, помірно деформовано, в ньому ембріон 4 мм, що відповідає 6 тижнях беремо, з / б немає, жовтковий мішок 3 мм. Лікар сказав, що швидше за все завмерла, чи правда це? Спасибі, дуже чекаю відповідь Може варто почекати тиждень і знову на узі сходить? кажуть у деяких з / б тільки в к. 7 тижні з'являється, виділень особливих немає (я маю на увазі коричневих і червоних)

Коментарі до запису

Ввійти Зареєструватися Тільки зареєстровані користувачі можуть коментувати.

Олена Березовська 2013/07/28, #

Існує кілька УЗД-ознак, за якими можна припустити назріваюче переривання вагітності:
уповільнення серцевого ритму ембріона (менше 85 ударів в хвилину з 7 тижнів вагітності, раніше визначити серцебиття не завжди вдається),
співвідношення розмірів плодового мішка і ембріона не відповідає нормі,
жовтковий мішок збільшений (більше 5-6 мм) і деформований,
присутній крововилив в місці прикріплення плодового яйця (але не у всіх випадках). Однак робити поспішні висновки в таких випадках тільки по одному УЗД не можна, і повторно проводять обстеження через 3-7 днів.
Розміри плодового яйця і жовтковиммішка у вас в нормі. Так що, сходіть на УЗД через тиждень.

Cristalla 2013/07/28, #

Спасибі, думаю ще здати ХГЛ в динаміці, по ньому можна орієнтуватися я думаю? якщо ХГЛ ростете значить плід теж розвивається, я правильно розумію?

Олена Березовська 2013/07/28, #

У 6 тижнів вже немає хорошої динаміки зростання ХГЧ, т. Е. Йде уповільнення його зростання. Зазвичай така динаміка спостерігається до 4-5 тижнів. Краще за все не смикатися зайвий раз, а спокійно долждаться наступного УЗД. Не забувайте приймати фолієву кислоту.

Cristalla 2013/07/28, #

Спасибо большое Олена, я дуже сподіваюся, т. К. 1 вагітність була завмерла якраз на терміні 4-5 тижнів. Можна ще питання тоді вам задати: мій лікар каже, що матка відповідає 7 тижнях, а узіст ставить 6, кров на ХГЧ теж 7 тижнів, скажіть будь ласка, таке може бути. І ще написано скрізь, що деформований плодове яйце не дуже добре. можуть бути потім проблеми з нормальним розвитком плоду..
Вибачте за сумбур, дуже бажана дитина, сильно переживаю І ще раз величезне вам спасибі за оперативні відповіді, дуже вам вдячна

Олена Березовська 2013/07/28, #

На це найменше потрібно звертати увагу. За розмірами плодового яйця і жовтковиммішка у вас 7 тижнів. Деформований яйце не завжди є деформованим - залежить від того, під яким кутом напрямку УЗ-хвиль дивитися на форму яйця.

Cristalla 2013/07/28, #

А як тоді може бути, що не чути сердечко. раз 7 тижнів, значить воно вже має бути, я маю на увазі серцебиття. І чи може таке бути, що за всіма показниками 7 тижнів, а по узі 6 тижнів. НЕ може це означати завмерла вагітність. Дякуємо

Олена Березовська 2013/07/29, #

УЗД-технолог може бути недосвідченим. За УЗД розмірами у вас 7 тижнів, а не 6.

Cristalla 2013/08/04, #

Олена Петрівна, добрий день. На жаль, все таки у мене виявилася завмерла вагітність. 31.07 зробили вакуумний аборт. ніби все прибрали. Ходила в платну лікарню, лікаря порадили, зробив все дуже акуратно. Сказала, що у мене хронічний ендометрит, а так 2х сторонній с / Офорі. Прочитала про ці речі, жахнулася. Страшно дуже. Під час операції цукор був 7,4, теж викликало занепокоєння. Зараз робиться гістологія, на цей час призначила поки мені: сумамед 6 днів по 1 таблетці і чоловікові, флюконазон, вітамін Е, фолієву, регулон 6 міс поспіль, свічки з діклофінаком. Сьогодні перший день сильно болить праворуч, розумію, що запалення є, але проблема в тому, що моя лікарка пішла у відпустку. Хотіла з вами порадитися, чи правильно призначили лікування на час проведення гістології? І як можна полегшити мій стан. І яким чином лікувати ці хвороби, дуже хочеться дитинку. Дякую вам заздалегідь

Олена Березовська 2013/08/04, #

На хр. ендометриті схиблене весь пострадянський простір. Це новий модний діагноз. Ставлять усім підряд. По-перше, контрацепція вам не відображено. Тим більше, таким старим контрацептивом. По-друге, антибіотики після переривання вагітності теж не рекомендовані. Раджу вам забути про запалення, а з відновленням свого натуральнго циклу почати планування вагітності на тлі прийому фолієвої кислоти. У вас немає хвороб. Хочете дитини? Тоді не сидіть на контрацептиви.

Cristalla 2013/08/25, #

Спасибі за пораду. Олена Петрівна, хотіла б ще поставити запитання: на тлі всього мого ситуації, перед беремо. (Вже завмерла) була виявлена ​​уреаплазма парво більше 10 * 4 ступеня. Чи потрібно її лікувати? мій гінеколог говорить, що це умовно-патогенна флора і вона не лікується. А в інтернеті написано, що вона часто може бути причиною завмерлої і як наслідок хр. сальпингоофоритом, що мені і поставили. спасибі за відповідь

Irina 2013/08/25, #

Доброго дня! з планшета не можу вставити посилання чомусь, але на сайті доктора і тут в кк є стаття Олени Петрівни про Уреплазма. все докладно написано. пошукайте в пошуку або навігаторі.

2016 Клубка Всі права захищені Довідка / Технічна підтримка / Правила користування
Користувачі КлубКома повинні усвідомлювати той очевидний факт, що будь-які поради і рекомендації є, перш за все, інформацією до роздумів,
Але ні в якому разі не керівництвом до дії.

Моя довгоочікувана вагітність, скільки все пройдено, міома, завмерла. слези..і ось довгоочікувані 2 смужки. побігла радісна на узі, узістка ще здивувалася, що так рано я прийшла, підсумок плодове яйце 5мм, вагітність м \ терміну. сказала прийти через 3 дня для точного підтвердження. прийшла (прилетіла) - плодное яйце 8мм, деформованої форми, гіпертонусбеременность 3 неделькі..про деформацію побачила тільки тоді, коли вийшла від узісткі..пошла до гінеколога. дізнатися, що це означає. і попутно щоб призначила лікування (тонус-матки-тягне сильно живіт) вона обрубали всі мої мрії про малише..что деформація плодового яйця-це дуже погано, що може народиться урод. нехай краще буде викідиш..я говорить: дайте мені направлення на збереження, а гінеколог говорить, вас з таким діагнозом ніхто на зберігання не покладе. і сама нічого від тонусу що не призначила, мовляв ходите так, виділення кровяяністие з'являться, викликайте швидку. і все.
вийшла, не пам'ятаю як, очі в тумані. що тепер робити??
невже мені не зберегти свого довгоочікуваного малюка? у кого може теж було таке, вдалося вам зберегти і виносити дитинку

Пи. си: не з Пітера

Mrs. Gold Stinker

Моя довгоочікувана вагітність, скільки все пройдено, міома, завмерла. слези..і ось довгоочікувані 2 смужки. побігла радісна на узі, узістка ще здивувалася, що так рано я прийшла, підсумок плодове яйце 5мм, вагітність м \ терміну. сказала прийти через 3 дня для точного підтвердження. прийшла (прилетіла) - плодное яйце 8мм, деформованої форми, гіпертонусбеременность 3 неделькі..про деформацію побачила тільки тоді, коли вийшла від узісткі..пошла до гінеколога. дізнатися, що це означає. і попутно щоб призначила лікування (тонус-матки-тягне сильно живіт) вона обрубали всі мої мрії про малише..что деформація плодового яйця-це дуже погано, що може народиться урод. нехай краще буде викідиш..я говорить: дайте мені направлення на збереження, а гінеколог говорить, вас з таким діагнозом ніхто на зберігання не покладе. і сама нічого від тонусу що не призначила, мовляв ходите так, виділення кровяяністие з'являться, викликайте швидку. і все.
вийшла, не пам'ятаю як, очі в тумані. що тепер робити??
невже мені не зберегти свого довгоочікуваного малюка? у кого може теж було таке, вдалося вам зберегти і виносити дитинку

Пи. си: не з Пітера

Знаєте, у мене так не було, але я просто в пошуковику набрала деформація плодового яйця і мені видало купу посилань і у ВСІХ пишуть, що це просто від локального тонусу матки, і на розвиток не впливає. Може призвести до викидня. Протипоказань до збереження немає. Так що не поспішайте з висновками, а спробуйте знайти іншого лікаря.: Flower :: flower :: flower:

Підтримую, міняйте лікаря. основна загроза Вашої Б поки виходить имеено від неї!
Переведіться до іншого лікаря, це не проблема.

Ротару :В 70 лет выгляжу на 45 благодаря простой методике...
Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...
Алкоголику вместо кодирования подсыпьте незаметно 3-4 капли обычной…
Соломія Вітвіцька: живіт втягнувся за добу, вийшло 22 кг жиру! Їла це ...
Заросли папиллом на шее и в подмышках - признак наличия у вас...